Kesäkurpitsa-juustokeitto

Kuumenna rasva kattilassa.

Laita kattilaan kuorineen kuutioidut kesäkurpitsat ja hienonnettu purjo, ja pehmennä.

- Lisää vesi, kanafondi ja sulatejuusto pieninä palasina.

Hauduta n. 10 min.

- Tee suurus sekoittamalla vehnäjauhot ja kerma, ja suurusta keitto.

- Mausta keitto basilikalla ja timjamilla, ja anna kiehua vielä muutaman minuuttin.

-Halutessasi soseuta!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Hile84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1349g243kcal7.6g33.7g5.4g9.4g
Purjosipuli 450g103kcal8.1g10.8g0.9g9.4g
Sulatejuusto, olympia perinteinen 20%225g562kcal33.7g7g44.9g0g
Basilika, kuivattu 1.1g2.9kcal0.2g0.2g0g0.5g
Timjami 0.7g1.9kcal0.1g0.2g0g0.2g
Kanafondi makutiiviste (Knorr), annos 29g65g39kcal1.6g5.5g7g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 1349g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g112g135kcal3.7g5.4g11.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 45g154kcal4.6g31.5g0.5g1.6g
Voi 32g228kcal0.4g0.1g25.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7254g2939kcal120g188.8g191g43.2g
Valittu annoskoko3627g1469kcal60g94.4g95.5g21.6g
Annoskoko puolitettuna1814g735kcal30g47.2g47.8g10.8g
Arvot/100g100g41kcal1.7g2.6g2.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253977