Punajuuri-feta-ananaspaistos

Punajuuria keitetään 10 min. ja suikaloidaan monitoimikoneella.

Sipulia ja valkosipulia kuutioina maun mukaan.

Lisätään purkillinen fetaa ja 1-2 pikkupurkillista ananasmurskaa.

Maustetaan musta- ja valkopippurilla sekä suolalla.

Kaadetaan vuokaan.

Päälle ruokakerma.

Paistetaan 200 asteessa noin tunnin.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 415 grammaa

Matildax

Matildax sanoi...

Käytin 3% kevytfetaa, joka ei ollut paras vaihtoehto, kannattaa valita joku rasvaisempi fetajuusto. Valkosipuli puuttuu ohjeesta, koska sitä ei löytynyt kotoa. Makeutta tuli ehkä vähän liikaa kahdesta ananastölkistä, vaikka se olikin mehuun säilöttyä. Täm

sunnuntai 01.11.2009 klo 10:48

Matildax sanoi...

Käytin 3% kevytfetaa, joka ei ollut paras vaihtoehto, kannattaa valita joku rasvaisempi fetajuusto. Valkosipuli puuttuu ohjeesta, koska sitä ei löytynyt kotoa. Makeutta tuli ehkä vähän liikaa kahdesta ananastölkistä, vaikka se olikin mehuun säilöttyä.

sunnuntai 01.11.2009 klo 10:49

Matildax sanoi...

Tämän voi myös halutessaan kuorruttaa juustolla ja myös ruokakermana voisi olla rasvaisempi, esim. 15%:nen parempi vaihtoehto. Itse kun etsin sitä kevyintä aina, niin välillä menee jo liioitteluksi... :D

sunnuntai 01.11.2009 klo 10:50

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 201g77kcal2g13.9g0.4g5g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.7g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 40g12kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Feta Basilika & oregano (Arla), annos 200g26g26kcal4.7g0.1g0.8g0g
Ananasmurskaa ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/140g65g39kcal0.3g9.8g0.1g0.9g
Basilika, kuivattu 0.4g1.1kcal0.1g0.1g0g0.2g
Ruoka, kasvisrasvasekoite 7% 2dl (Rainbow (inex)), annos 200g29g25kcal0.4g1.3g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana726g361kcal16g54.2g6.8g13.6g
Valittu annoskoko363g181kcal8g27.1g3.4g6.8g
Annoskoko puolitettuna182g90kcal4g13.6g1.7g3.4g
Arvot/100g100g50kcal2.2g7.5g0.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146666