Rinkutinkun kanariisipata

Kaikki ainekset pataan ja 200 astetta niin kauan, että vesi on imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2905 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 74g269kcal6g58.8g0.4g1.3g
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen75g98kcal12.7g1.5g6.1g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g50g14kcal0.3g3g0.1g1.2g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu (Golden Star), 13.5 g, 1 rkl1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Vesi163g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana726g784kcal38g126.6g15.6g5.2g
Valittu annoskoko363g392kcal19g63.3g7.8g2.6g
Annoskoko puolitettuna182g196kcal9.5g31.7g3.9g1.3g
Arvot/100g100g108kcal5.2g17.4g2.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245081