Lasagne pikana

Kastike:
Ruskista jauheliha, kuullota sipulit.

Lisää joukkoon haluamasi mausteet ja tomaattimurska.

Voitele uunivuoka ja laita pohjalle jauhelihasoosia, sitten lasagnelevyt, joiden päälle levitetään tacoista yli jäänyttä juustodippiä.

Tallaisia kerroksia niin monta kuin soosia ja/tai levyjä riittää :D . Päälle raastettua juustoa, jonka unohdin ohjeesta.

200 asteiseen uuniin vajaaks kolmeks vartiks.

Niin, että näyttää hyvältä ja tuoksuu pirtissä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 415 grammaa

Sohvineiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 8.8g10kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Sipuli 88g27kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Tomaattimurska (chili) (Eldorado), annos 400g88g21kcal1.1g3.8g0.2g0g
Juustodippi, Pirkka 300g66g85kcal2g1.1g8.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha88g145kcal16.6g0g8.8g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras26g92kcal3.4g18.4g0.4g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana726g759kcal49.8g57.8g35.6g5g
Valittu annoskoko363g380kcal24.9g28.9g17.8g2.5g
Annoskoko puolitettuna182g190kcal12.5g14.5g8.9g1.3g
Arvot/100g100g105kcal6.9g8g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54265