Zucchinivuoka

- Paista sipulit ja jauhikset, lisää tomaattimurska ja mausteet (suola, mustapippurirouhe, chili).

- Viipaloi kesäkurpitsat ja palsternakka, jälkimmäinen hieman ohuemmaksi.

- Lado vuokaan vuorotellen, palsternakan laitoin alimmaksi ja kesäkurpitsaa päällimmäiseksi.

- Paista 200 asteessa 10-15 min, laita päälle puolitetut miniluumutomaatit ja alenna lämpö 175 asteeseen.

Paista vielä n. 20 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Therese
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 75g241kcal20.1g0g18g0g
Yrttimaustettu paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g94g33kcal1.3g6.8g0.2g0g
Kesäkurpitsa zucchini 141g25kcal0.8g3.5g0.6g1g
Palsternakka 11g7.2kcal0.1g1.3g0g0.5g
Miniluumutomaatti, espanjalainen (Pirkka), annos 250g24g4.7kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana727g632kcal45.2g26.6g37.8g4.2g
Valittu annoskoko363g316kcal22.6g13.3g18.9g2.1g
Annoskoko puolitettuna182g158kcal11.3g6.7g9.5g1.1g
Arvot/100g100g87kcal6.2g3.7g5.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390929