Gulassipata

1. Leikkaa naudan sisäpaisti noin 1/2 cm:n paksuisiksi viipaleiksi.

Leikkaa kuoritut, halkaistut sipulit lohkoiksi.

Hienonna valkosipulinkynnet ja halkaistu chilipalko, josta on poistettu siemenet.

Viipaloi kuoritut porkkanat ja paloittele paprikat.

2. Ruskista lihaviipaleet pannussa 3-4 erässä tilkassa öljyä ja siirrä toiseen astiaan.

3. Kiehauta sipulit, chili ja paprikajauhe pannussa tai padassa tilkassa öljyä.

Lisää pataan sipulien kanssa ruskistetut paistiviipaleet ja porkkanat.

Kaada joukkoon vesi ja mausta gulassi.

Kypsennä kannen alla liedellä tai uunissa 200 asteessa noin tunti.

4. Lisää pataan paprikat ja tomaattipyree.

Kypsennä vielä noin 1/2 tuntia.

Hienonna padan pinnalle runsaasti persiljaa.

Tarjoa keitetyn riisin tai pastan sekä ruokajogurtin ja vaalean leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Kilroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan Sisäpaisti141g155kcal31g0.1g4.2g0g
Sipuli 31g10kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Valkosipuli 2.3g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Chili paprika punainen3.1g1.3kcal0.1g0.3g0g0g
Porkkana 47g15kcal0.3g2.6g0.1g1.2g
Paprika, punainen31g8kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl4.7g41kcal0g0g4.7g0g
Paprikajauhe 0.9g2.8kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 78g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0.2g0.4kcal0g0g0g0.1g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 7g5.4kcal0.3g0.9g0g0.1g
Persilja 16g4.3kcal0.2g0.2g0g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana727g492kcal65.8g15.4g18.6g8.2g
Valittu annoskoko364g246kcal32.9g7.7g9.3g4.1g
Annoskoko puolitettuna182g123kcal16.5g3.9g4.7g2.1g
Arvot/100g100g68kcal9g2.1g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132840