Gulassikastike porsaasta

Ruskista voi kattilassa.

Ruskista lihasuikaleet.

Mausta.

Lisää paprikat, totaattipyre ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen n.40min.

Lisää vettä tarvittaessa.

Sekoita vesi ja vehnäjauhot keskenään ja lisää kastikkeeseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Anna kiehua vielä 5-10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Suvitus3
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, Pirkka7.8g56kcal0.1g0.1g6.3g0g
Rypsiporsas lihasuikale (maustamaton) (Hk), annos 400g125g188kcal23.7g0g11g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 1.2g4kcal0.2g0.2g0.2g0.5g
Tomaattipyree, Pirkka22g18kcal0.7g4.2g0.2g0.2g
Suippopaprika, makea, Pirkka9g2.3kcal0.1g0.4g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 156g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai10g36kcal1.2g7.2g0.2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana728g607kcal52g24.2g35.8g2.4g
Valittu annoskoko364g304kcal26g12.1g17.9g1.2g
Annoskoko puolitettuna182g152kcal13g6.1g9g0.6g
Arvot/100g100g83kcal7.1g3.3g4.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357026