Kanariisivuoka

Kypsennä kanat ja valmista kanaliemi (kuutio+4dl kiehuvaa vettä).

Sekoita kaikki ainekset vuuassa. 200 astetta, n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Janeo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (X-tra), annos 200g214g300kcal34.3g6.4g15.6g0g
Kevyt ruokakerma 4% (Rainbow)63g38kcal0.4g3g2.5g0.2g
Basmatiriisi (kuivapaino) (Rainbow), annos 80g50g180kcal4.3g38.6g0.5g0g
Sipuli 34g10kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g3.1g8.8kcal0.3g0.5g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana727g1073kcal79.4g100.2g38.6g1.6g
Valittu annoskoko364g537kcal39.7g50.1g19.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna182g268kcal19.9g25.1g9.7g0.4g
Arvot/100g100g148kcal10.9g13.8g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372056