Jauhelihakastike (vanhanaikainen)

Kypsennä pilkotut sipulit ja jauhis öljyssä.

Lisää jauhot, sekoita ja anna ruskistua.

Lisää vesi, keitä kypsäksi ja mausta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 117g259kcal20.5g0g19.9g0g
Sipuli (käsittelemätön)39g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.2g38kcal0g0g4.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 15g52kcal1.6g10.7g0.2g0.5g
Vesi187g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.5g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana727g721kcal45.2g25.2g48.8g2.4g
Valittu annoskoko364g361kcal22.6g12.6g24.4g1.2g
Annoskoko puolitettuna182g180kcal11.3g6.3g12.2g0.6g
Arvot/100g100g99kcal6.2g3.5g6.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397126