Koskenlaskijan jauhelihakeitto

Keitä peruna n 3 l vettä.

Laita mukaan myös liemikuutiot.

Paista jauheliha ja sipuli, mausta paprikalla ja suolalla.

Lisää keittoon keittojuurekset, anna kiehahtaa.

Lisää jauheliha ja mausteet: vasikanfondue, paprika, pippuri, suola ja kumina oman maun mukaan.

Lisää juusto pieninä kuutioita ja odota että juusto sulaa.

Hämmennä hyvin.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Sniku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha50g83kcal9.5g0g5g0g
Keittojuurekset, apetit25g6.5kcal0.2g1.2g0.1g0.6g
Peruna, keskikokoinen 60g50g30kcal0.7g6.5g0g0.4g
Lihaliemikuutio Maggi0.7g1.9kcal0.1g0g0.2g0g
Kasvisliemikuutio 0.7g2.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g16g44kcal3g0g3.4g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g1.9g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Vesi188g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)6.9g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3.7g6.1kcal0.7g0g0.4g0g
Keittojuurekset, apetit1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g3.7g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0g0.1kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0g0.2kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g1.2g3.2kcal0.2g0g0.3g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana727g366kcal29.6g17.8g19.2g2.2g
Valittu annoskoko364g183kcal14.8g8.9g9.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna182g92kcal7.4g4.5g4.8g0.6g
Arvot/100g100g50kcal4.1g2.4g2.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=183250