Raparperipiirakka

Pilko raparperit kattilaan.

Lisää 1 dl vettä ja 1-2 dl sokeria.

Anna porista noin vartin verran.

Kaada täyte piirakkavuokaan ja paista 200 asteessa noin 30-40min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi, tuore1200g372kcal8.4g66g1.2g16.8g
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Sokeri510g2071kcal0g509.5g0g0g
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g1520g5776kcal107.9g764.6g246.2g27.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7260g16437kcal232.6g2680.2g494.8g88.4g
Valittu annoskoko3630g8219kcal116.3g1340.1g247.4g44.2g
Annoskoko puolitettuna1815g4109kcal58.2g670.1g123.7g22.1g
Arvot/100g100g226kcal3.2g36.9g6.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296847