Kirkas lihakeitto

Jauheliha ruskistetaan öljyssä, lisätään litraan vattä.

Perunat, liemipussi ja haluamansa mausteet kattilaan myös, keitetään kypsäksi ja nautitaan ruisleivän ja juustosiivun kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirkas Juureskeitto Knorr, kuivana/37g pussi74g156kcal6.3g28.2g2.2g20g
Vesi, vesijohtovesi 2004g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1002g763kcal18.8g155.3g2g10g
Hirvenjauheliha oma saalis501g561kcal110.2g0g15g0g
Rypsiöljy 50g443kcal0g0g50.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7264g3846kcal270.6g367g138.6g60g
Valittu annoskoko3632g1923kcal135.3g183.5g69.3g30g
Annoskoko puolitettuna1816g962kcal67.7g91.8g34.7g15g
Arvot/100g100g53kcal3.7g5.1g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221467