Lihamureke

Valmistukseen kuluva aika: alle 1 tunti.

1. Sekoita purkki kermaviiliä, pussi sipulikeittojauhetta, 2 kananmunaa ja 4 kynttä valkosipulia puristettuna.

2. Lisää jauheliha sekä raastettu porkkana ja sekoita.

Lisää halutessasi mustapippuria ja muita mausteita.

Suolaa ei tarvitse lisätä, koska sipulikeitto on hyvin suolaista.

3. Muotoile pötkö uunivuokaan ja paista 200 asteessa noin 40 minuuttia tai kunnes mureke on kypsä.

VINKKI: voit laittaa lisukkeeksi uunivuokaan murekkeen reunoille esim.

porkkanaa ja herneitä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Nahkuri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1600g2656kcal304g0g160g0g
Laktoositon kermaviili (Valio)800g520kcal25.6g38.4g28g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g208g666kcal18.7g108.2g12.5g18.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g520g146kcal3.1g30.9g1g13g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Valkosipuli 64g69kcal5.1g10.4g0.4g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7264g9368kcal823g378.4g494g66g
Valittu annoskoko3632g4684kcal411.5g189.2g247g33g
Annoskoko puolitettuna1816g2342kcal205.8g94.6g123.5g16.5g
Arvot/100g100g129kcal11.3g5.2g6.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272675