Lauantai-pizza, 6 annosta

1. Laita uuni lämpiämään 250 asteeseen.

2. Pieni sipuli ja ruskista sekä käristä jauheliha.

Mausta oman maun mukaan.

3. Valmista pizzapohja paketin ohjeiden mukaan ja levitä uuninpellille.

4. Lisää pohjalle tomaattimurska.

5. Lisää jauheliha ja halkaise kirsikkatomaatit päälle.

6. Raasta juusto ja levitä päälle.

7. Paista uunin keskitasolla 10-15min.

8. Syö ittes ähkyyn ;)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Cervelo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1068g1773kcal203g0g106.8g0g
Sipuli (kuorittu)174g47kcal2.3g8.3g0.3g3g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)280g757kcal84.1g0g47.7g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen321g64kcal1.9g12.2g1g4.5g
Pizzapohja (Kungsörnen), annos 300g801g2964kcal68.1g504.7g76.1g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g988g346kcal9.9g67.2g4.9g13.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7264g11903kcal738.6g1184.8g473.6g42.6g
Valittu annoskoko3632g5952kcal369.3g592.4g236.8g21.3g
Annoskoko puolitettuna1816g2976kcal184.7g296.2g118.4g10.7g
Arvot/100g100g164kcal10.2g16.3g6.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85768