Ruislesepizzapohja

Hiiva veteen ja muut aineet perään, vaivaa kunnes ei enää tartu(lisää jauhoa/lesettä tarpeen mukaan) ja anna kohota 40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g49g178kcal22.2g19.7g3g0g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g1345g4708kcal161.4g955g28.2g40.4g
Ruislese (Elovena plus), annos 20g897g1614kcal134.5g188.3g38.6g394.5g
Rypsiöljy rainbow224g2018kcal0g0g224.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 1121g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7272g17033kcal636.2g2326g588g869.8g
Valittu annoskoko3636g8517kcal318.1g1163g294g434.9g
Annoskoko puolitettuna1818g4258kcal159.1g581.5g147g217.5g
Arvot/100g100g234kcal8.7g32g8.1g12g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127330