Purjo-perunasosekeitto

Kuullota pilkotut sipuli, valkosipuli, purjo, selleri ja perunat oliiviöljyssä.

Kaada päälle vesi.

Lisää kanafondi´, mustapippuria (ja suolaa).

Kiehauta kypsiksi.

Soseuta ja lisää joukkoon ruokakerma.

Anna kiehua hetken

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1200g913kcal22.6g185.9g2.4g12g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka150g17kcal1.6g1.6g0.3g1.5g
Sipuli (kuorittu)105g28kcal1.4g5g0.2g1.8g
Purjosipuli 300g69kcal5.4g7.2g0.6g6.3g
Valkosipuli 7.5g8.1kcal0.6g1.2g0g0.2g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl53g39kcal2.1g4.2g1.6g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 1649g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 23g199kcal0g0g22.5g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%150g240kcal4g4g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7272g3026kcal75.4g418.2g100.2g43.8g
Valittu annoskoko3636g1513kcal37.7g209.1g50.1g21.9g
Annoskoko puolitettuna1818g757kcal18.9g104.6g25.1g11g
Arvot/100g100g42kcal1g5.8g1.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161615