Rasvattomaan piirakkapohjaan - jauhelihatäyte

Paista jauheliha, lisää sipuli, suola ja makusi mukaan muut mausteet.

Sekoita kermaviili ja munat keskenään.

Levitä jauheliha piirakkapohjalle, päälle kermaviili-munaseos.

Lisää päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1807g2999kcal343.3g0g180.7g0g
Sipuli (kuorittu)226g61kcal2.9g10.8g0.5g3.8g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 903g580kcal28.9g43.5g31.6g0.1g
Kananmuna 50g(kpl)452g569kcal49.7g1.4g40.7g0g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%226g632kcal65.5g5.6g38.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7272g9682kcal980.6g122.6g583.8g7.8g
Valittu annoskoko3636g4841kcal490.3g61.3g291.9g3.9g
Annoskoko puolitettuna1818g2421kcal245.2g30.7g146g2g
Arvot/100g100g133kcal13.5g1.7g8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=263722