Torremolinoksen kalavuoka

Torremolinoksen kalavuoka
(4 annosta)

400 g kirjolohifileetä

ripaus sitruunapippuria

I sipuli

I punainen paprika

I maustekurkku

4 dl kalalientä

n. I50 g sulatejuustoa

I dl kermaa

I dl tillisilppua

I rkl sitruunamehua

I tl rosepippuria

I - 2 tl yrttisekoitusta, esim.

Provencen yrttejä

ripaus mustapippuria

Leikkaa kala nahattomiksi suikaleiksi ja laita suikaleet voideltuun uunivuokaan.

Mausta sitruunapippurilla.

Kuori ja hienonna sipuli sekä kuutioi paprika ja maustekurkku.

Levitä kasvikset kalan päälle.

Kuumenna kalaliemi ja laita sulatejuusto liemeen nokareina.

Kuumenna sekoittaen, kunnes juusto sulaa.

Sekoita mausteet kermaan ja yhdistä seos kalaliemen kanssa.

Kaada vuokaan.

Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 20-30 minuuttia tai kunnes ainekset ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Topiax2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 960g1587kcal160.8g0g105.6g0g
Sipuli (kuorittu)132g36kcal1.7g6.3g0.3g2.2g
Paprika punainen 480g141kcal4.5g21.6g1.9g9.1g
Maustekurkku480g79kcal3.4g14.4g0.5g8.6g
Kalaliemi laimennettu 960g29kcal0g2.9g1.9g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 360g1072kcal66.8g9g86.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 264g872kcal5.3g7.9g92.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7272g7630kcal485g124.2g578g39.8g
Valittu annoskoko3636g3815kcal242.5g62.1g289g19.9g
Annoskoko puolitettuna1818g1907kcal121.3g31.1g144.5g10g
Arvot/100g100g105kcal6.7g1.7g7.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270195