Kauralesesämpylät

Lämmitä vesi 40 asteiseksi ja lisää kauraleseet , hiiva, suola ja öljy.

Alusta lopuksi taikinaan muut jauhot.

Kohota noin 30 minuutia.

Leivo taikinasta 12 sämpylää.

Kohota uudelleen liinan alla . Paista 225 asteessa noin 10 minuutia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Paivi6250
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauralese myllyn paras 1dl=50g299g958kcal53.9g135.6g23g49.4g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl1496g5237kcal209.5g957.6g46.4g82.3g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g299g928kcal50.9g161.6g8.7g38.9g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1496g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl30g269kcal0g0g29.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7272g14783kcal628.6g2509.6g216g341.2g
Valittu annoskoko3636g7392kcal314.3g1254.8g108g170.6g
Annoskoko puolitettuna1818g3696kcal157.2g627.4g54g85.3g
Arvot/100g100g203kcal8.6g34.5g3g4.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336910