Kukkisgratiini, kevät-13

Kukkikset vuokaan.

Kuumenna kerma ja sulata sekaan juusto.

Mausta muskottipähkinällä, suolalla ja valkopippurilla.

Kippaa päälle.

Paista 200* vajaa tunti, kunnes kukkikset pehmeitä.

Gratiini onnistuu myös laiskemmalla tavalla: kukkiksen päälle suola ja mausteet, sitten juustoraaste ja lopuksi vain kippaat kerman päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g2023g344kcal38.4g42.5g4g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g899g3056kcal18g27g314.6g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g715g2787kcal207.2g14.3g207.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7272g12374kcal527.2g167.6g1051.6g0g
Valittu annoskoko3636g6187kcal263.6g83.8g525.8g0g
Annoskoko puolitettuna1818g3094kcal131.8g41.9g262.9g0g
Arvot/100g100g170kcal7.2g2.3g14.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355931