Sianlihakastike

Ruskista liha, lisää ruokakerma 15% ja creme bonjour cusine sipulisekoitus, hauduta liha mureaksi . n. 20min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Vainioeijam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas kermapippurin lihasuikale (Hk), annos 400g233g326kcal34.9g7g21.2g0.2g
Creme Bonjour Cusine, annos 62.5g73g102kcal2.2g1.5g9.5g0g
Ruokakerma 15% (Rainbow), annos 200g58g93kcal1.7g2.3g8.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana728g1042kcal77.6g21.6g78.8g0.4g
Valittu annoskoko364g521kcal38.8g10.8g39.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna182g261kcal19.4g5.4g19.7g0.1g
Arvot/100g100g143kcal10.7g3g10.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331070