Punajuuri-vuohenjuustosalaatti

Öljyä uunivuoka.

Lämmitä uuni 225 asteeseen.

Kuori ja lohko punajuuret.

Laita ne vuokaan ja mausta mustapippurilla, suolalla ja hunajalla.

Paahda uunissa noin tunnin ajan, kunnes punajuuret ovat kypsiä.

Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi.

Paahda viipaleet uunissa, kunnes ne saavat hieman väriä.

Paahda myös pinjansiemenet uunissa, mutta varo, etteivät ne pala.

Laita tarjoiluastiaan salaatit, punajuuri, vuohenjuusto ja pinjansiemenet ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Punajuuri 219g84kcal2.2g15.1g0.4g5.5g
Hunaja 4.4g15kcal0g3.5g0g0g
Vuohen-valkohomejuusto (Rainbow), annos 50g79g237kcal16.6g0.8g16.6g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 19g2.4kcal0.2g0.2g0g0.2g
Rucola, lautaselinen n. 30g18g2.8kcal0.2g0.4g0g0.3g
Pinjansiemenet, Parrots22g136kcal6.4g2.9g12.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana728g985kcal51.2g45.8g61.8g13.6g
Valittu annoskoko364g493kcal25.6g22.9g30.9g6.8g
Annoskoko puolitettuna182g246kcal12.8g11.5g15.5g3.4g
Arvot/100g100g135kcal7g6.3g8.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359252