Broileri-pekonivuoka

Keitä makaronit (500g).

Tulee 1350g valmista makaronia.

Paista broilerit ja pekoni.

Lisää Fraiche, ruokakerma, juustoraaste ja ketsuppi.

Voit myös laittaa lorauksen sinappia.

Sekoita kastike makaroonin.

Laita uuniin.

Paista 200c noin ½h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Pikkujupu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus18g61kcal2.4g0.1g5.6g0g
Kariniemen kananpojan fileesuikale hunajamarinadissa81g106kcal14.6g1.1g4.5g0g
Valio fraiche 5%25g23kcal1g1.9g1.2g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)50g83kcal1.5g2g7.5g0g
Polar 15% juustoraaste (150g)13g33kcal3.9g0g1.9g0g
Ketsuppi, Felix9g8.4kcal0.1g2g0g0g
Makaroni, keitetty suola vedessä Kypsennetty (Padana)169g221kcal20.3g124.9g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana729g1067kcal87.6g264g44.8g0g
Valittu annoskoko365g533kcal43.8g132g22.4g0g
Annoskoko puolitettuna182g267kcal21.9g66g11.2g0g
Arvot/100g100g146kcal12g36.2g6.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=72821