Pesto sei

Sulata sei. Voitele uunivuoka rypsiöljyllä ja levitä pestoa hieman pohjalle (öljyn voinee jättää pois).

Laita sei vuokaan - voit paloitella jos haluat - lisää pestoa päälle.

Kaada 1/2 dl viiniä tai muuta nestettä päälle ja laita uuniin 200 asteeseen.

Annoksia tullee 2 tai enempi :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Truu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus301g210kcal48.1g0g0.9g0g
Rypsiöljy 3.8g33kcal0g0g3.8g0g
Pesto alla Genovese -con Basilico Fresco (Barilla), annos 100g23g116kcal1.1g1.6g11.7g0g
Valkoviini kuiva 38g26kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana729g771kcal98.6g3.6g32.8g0g
Valittu annoskoko365g386kcal49.3g1.8g16.4g0g
Annoskoko puolitettuna182g193kcal24.7g0.9g8.2g0g
Arvot/100g100g106kcal13.5g0.5g4.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=100972