Peltileipä

Sekoita aineet puuhaarukalla.

Kohota tunti.

Kippaa voidellulle pellille ja tasoita.

Kohota 15min.- tunti, pari.

Mitä kaemmin saa kohota, sitä parempaa tulee.

Paista ensin 250 asteessa vartti, laske lämpö 125:een ja anna paistua vielä toinen vartti.

Nosta liinan päälle tukea vasten pystyyn jäähtymään, niin pohjakin pysyy rapeana.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi151g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g4.1g15kcal1.9g1.7g0.2g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 4.5g18kcal0g4.5g0g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl30g102kcal4.2g16.9g2g3.3g
Vehnälese 11g26kcal1.5g1.7g0.5g4.2g
Vehnäjauho puolikarkea 147g504kcal15g102.8g1.8g5.1g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 15g81kcal0.1g0.1g9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana729g1492kcal45.4g255.4g27g25.2g
Valittu annoskoko365g746kcal22.7g127.7g13.5g12.6g
Annoskoko puolitettuna182g373kcal11.4g63.9g6.8g6.3g
Arvot/100g100g205kcal6.2g35g3.7g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109383