Carbonara

Pekoni kärisemään, ruskistuksen jälkeen talouspaperin päälle jolloin liian rasvat pois.

Kinkun kanssa takaisin pannulle, creme faiche sekaan mausteineen.

Kun pasta kypsää lisätään perkonikastike ja mukaan rikotaan kananmunat.

Sekoitetaan kunnes kanamunat ovat hyytyneet.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistamaton [annos 170g]38g127kcal4.5g0g13.9g0g
Kokolihaleikkele, saunapalvikinkku, rasvaa 6 % 38g45kcal6.2g0g2.3g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty150g210kcal7.8g42g1g5.1g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g5.6g36kcal0.1g0.2g4g0g
Soijakastike 3.8g2.3kcal0.2g0.4g0g0g
Mustaleimaemmental (Valio)7.5g30kcal2.2g0g2.4g0g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Parmesan formaggio da pasta3.8g17kcal1.5g0g1.2g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 1.9g5.5kcal0.2g0.3g0.4g0g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g75g83kcal2.3g4.9g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana729g1230kcal60.4g95.8g70.8g10.2g
Valittu annoskoko365g615kcal30.2g47.9g35.4g5.1g
Annoskoko puolitettuna182g308kcal15.1g24g17.7g2.6g
Arvot/100g100g169kcal8.3g13.1g9.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143853