Jauheliha-parsakaali-paprika-pekonimössykkä

Paistele pekonikuutiot + sipulit ja paprika.

Lisää parsat ja kuullottele niitä hetku.

LIsää jauheliha ja tomaatti kuutioituna...anna tiristä hetkusen aikaa-kypsäksi ja sitten maustele oman maun mukaan.

(itse käytin mustapippuria, aromisuolaa, savupapri
kaa ja lihaliemijauhetta ripsauksen.)'

Lisää ruokakerma.

Toimi muuten hyvin kun päälle valmiina ripsautti emmentalraastetta...

:P

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sika jauheliha 20% (lidl) (Reilu), annos 100g131g328kcal22.3g0g26.2g0g
Savupekonikuutio pouttu 2013 (Pouttu), annos 200g38g122kcal5.2g0.2g11.2g0g
Paprika punainen 23g6.6kcal0.2g1g0.1g0.4g
Espanjalainen parsakaali (Pirkka), annos 100g56g20kcal2.6g1.1g0.1g1.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g6.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 2.8g3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g14g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g47g28kcal0.5g2.1g1.9g0.3g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)47g40kcal0.5g1.6g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana729g1103kcal63.4g14.6g85.6g5g
Valittu annoskoko365g552kcal31.7g7.3g42.8g2.5g
Annoskoko puolitettuna182g276kcal15.9g3.7g21.4g1.3g
Arvot/100g100g151kcal8.7g2g11.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422393