Juurespapupihvit

Laita korppujauhot turpoamaan ruokakermaan (voit käyttää myös kevytkermaa tai kasvislientä) .raasta porkkanat, palsternakka ja silppua sipuli.

Muussaa pavut esim haarukalla tasaiseksi massaksi.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Mausta suolalla, valkopippurilla ja persiljalla.

Muotoile pihveiksi, tulee n.6-7 suht ohutta pihviä.

Paista öljyssä pannulla kauniin ruskeaksi tai kypsennä uunissa.

Maistuvat hyvältä perunamuussin ja kermaviilikastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Vittra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu, suolaliemessä150g165kcal11.7g27g0.7g12g
Porkkana, keskikokoinen 65g56g16kcal0.3g3.3g0.1g1.4g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Palsternakka 38g24kcal0.2g4.4g0.1g1.7g
Korppujauho 19g69kcal2g14g0.2g1g
Kananmuna kuoreton 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Pirkka kasvisrasvasekoite 7%, 2dl purkki38g32kcal0.5g1.6g2.6g0.1g
Rypsiöljy 11g93kcal0g0g10.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana729g872kcal35.4g104g32.8g33.6g
Valittu annoskoko365g436kcal17.7g52g16.4g16.8g
Annoskoko puolitettuna182g218kcal8.9g26g8.2g8.4g
Arvot/100g100g120kcal4.9g14.3g4.5g4.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86174