Täytetyt paprikat

Halkaise paprikat.

Poista siemenet.

Paista jauheliha ja sipuli ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää tuorejuusto.

Jaa jauhelihaseos tasaisesti neljään paprikan puolikkaaseen.

Laita jokaisen paprikan päälle puolikas cheddar-viipale.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 1575g475kcal14.8g80.3g3.1g31.5g
Naudan paistijauheliha, Pirkka1400g2352kcal280g0g140g0g
Tuorejuusto creme bonjour kanttarelli (Creme bonjour), annos 100g350g1050kcal14g21g101.5g0g
Cheddar juusto Hochland (erillispakattu 20g)140g391kcal19.6g5.6g32.2g0g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.3g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7280g8629kcal661.4g230.6g554.2g69g
Valittu annoskoko3640g4314kcal330.7g115.3g277.1g34.5g
Annoskoko puolitettuna1820g2157kcal165.4g57.7g138.6g17.3g
Arvot/100g100g119kcal9.1g3.2g7.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172242