Lanttusose

- Keitä lantut kypsiksi

- Soseuta ja sekoita voi ja kerma joukkoon

- Sekoita silputtu ruohosipuli joukkoon juuri ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Djpkhzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruohosipuli 140g32kcal1.9g2.4g0.8g3.4g
Perinteinen meijerivoi, normaalisuolainen (Valio), annos 5g70g504kcal0.7g0.7g56g0g
Lanttu, keitetty, suolaa 2730g800kcal27.8g127.5g8.5g50g
Kuohukerma,valio,2dl700g2380kcal14g21g245g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7280g7431kcal88.8g303.2g620.6g106.8g
Valittu annoskoko3640g3716kcal44.4g151.6g310.3g53.4g
Annoskoko puolitettuna1820g1858kcal22.2g75.8g155.2g26.7g
Arvot/100g100g102kcal1.2g4.2g8.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178768