Possustraganoff

Paista porsaansuikaleet ja sipuli öljyssä, mausta grillimausteella, suolalla ja pippurilla.

Lisää vehnäjauhot ja lisää vesi kun jauhot on kuullotettu.

Lisää ketsuppi, ranskankerma ja cocktail kurkut pilkottuna.

tarjoile perunan kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g1597g3195kcal319.5g0g207.7g0g
Vesi1198g0kcal0g0g0g0g
Creme Fraiche Milbona 30% Lidl150g436kcal3.4g4.5g44.9g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix216g108kcal3.2g21.6g1.1g0g
Sipuli 220g66kcal2.7g10.5g0.4g3.7g
Coctailkurkku, Pirkka60g16kcal0.6g3.3g0.6g1.1g
Vehnäjauho puolikarkea 80g274kcal8.1g55.9g1g2.8g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g120g1078kcal0g0g119.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7280g10346kcal675g191.6g751g15.2g
Valittu annoskoko3640g5173kcal337.5g95.8g375.5g7.6g
Annoskoko puolitettuna1820g2587kcal168.8g47.9g187.8g3.8g
Arvot/100g100g142kcal9.3g2.6g10.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236832