Fetalla mehevöitetyt jauhelihapihvit

Kaikki aineet tasaisesti sekaisin, tee sopiva määrä puolikkaita joiden keskelle juusto.

Sulje puolikkaat kiinni juustottomalla puolikkaalla ja paista pannulla sopiva aika.

Mausteiksi chiliä, suolaa jne.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Army
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g1867g3173kcal354.7g0g186.7g0g
Kananmuna kuoreton 257g366kcal32.1g0.8g26.3g0g
Sipuli (kuorittu)639g173kcal8.3g30.7g1.3g10.9g
Creme Bonjour Cuisine,tom., annos 100g583g817kcal17.5g11.7g75.8g0g
Dodoni feta, kreikkalainen (Dodoni), annos 200g168g427kcal28.4g3.4g34.9g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g126g131kcal10g20.5g0.8g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7280g10173kcal902g134.2g651.6g26.8g
Valittu annoskoko3640g5086kcal451g67.1g325.8g13.4g
Annoskoko puolitettuna1820g2543kcal225.5g33.6g162.9g6.7g
Arvot/100g100g140kcal12.4g1.8g9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256339