Aglio&olio&limone -täysjyväspagetti (valmiina 150g annos)

Oliiviöljyä 30 g, 3 tl valkosipulimurskaa ja 1/2 sitruunan mehu sekä pippuria ja suolaa myllystä.

Laita pasta kiehumaan omaan kattillaansa.

Ota laakea kattila ja laita sen pohjalle ensin öljy, lämmitä, lisää valkosipulimurska, sitruunamehu, suola ja pippuri.

Lisää sitten keittetty ja valutettu pasta.

Syö parmesaani-juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyväpasta, luomu (Urtekram), annos 100g2409g8431kcal289.1g1565.7g53g216.8g
Oliiviöljy 402g3550kcal0g0g401.5g0g
Valkosipuli 161g174kcal12.7g26.2g1g3.4g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 669g145kcal2.1g10.7g0g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7280g24600kcal607.8g3205.2g911g441.8g
Valittu annoskoko3640g12300kcal303.9g1602.6g455.5g220.9g
Annoskoko puolitettuna1820g6150kcal152g801.3g227.8g110.5g
Arvot/100g100g338kcal8.3g44g12.5g6.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256761