Juustoinen jauhelihamureke

Sekoita vesi ja korppujauhot, anna vetäytyä hetki.

Lisää mausteet (suola, pippuri tms. oman maun mukaan) sekä pilkottu sipuli ja sekoita.

Lisää seokseen jauheliha, kananmuna ja suurin osa raastetusta juustosta ja sekoita hyvin taikinaksi.

Muotoile pellille kahdeksi mureke-pötköksi ja ripottele päälle loput juustosta.

Uunissa 180-200 astetta noin 60min.

Katrime
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha (sika-nauta) 17%1600g3536kcal280g0g272g0g
Kananmuna kuoreton340g486kcal40.8g0g34g0g
Myllynparas ruiskorppujauho 400g200g534kcal17g102.4g2g26.8g
Vesi800g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Arla kermajuusto 17 %, 2 viip.500g1395kcal150g7.5g85g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7280g12010kcal980.8g239g786.8g60.4g
Valittu annoskoko3640g6005kcal490.4g119.5g393.4g30.2g
Annoskoko puolitettuna1820g3003kcal245.2g59.8g196.7g15.1g
Arvot/100g100g165kcal13.5g3.3g10.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=31052