Pippurikermainen possun ulkofilepihvi

Paista ohueksi leikatut pihvit pannulla nopeasti ja mausta ne suolalla ja pippurilla.

Laita uunin kestävään vuokaan ja kaada päälle ruokakermat.

Hauduta vielä uunissa n 15-30 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Maiju71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g2608g3756kcal573.8g0g156.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl56g503kcal0g0g55.9g0g
Suola, annos 3g22g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 22g63kcal2.4g8.6g0.7g5.9g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g466g559kcal10.7g22.4g46.6g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g466g512kcal10.7g18.6g46.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7280g10784kcal1195.2g99.2g612.6g11.8g
Valittu annoskoko3640g5392kcal597.6g49.6g306.3g5.9g
Annoskoko puolitettuna1820g2696kcal298.8g24.8g153.2g3g
Arvot/100g100g148kcal16.4g1.4g8.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312691