Tonnikalapihvit

2 prk tonnikalaa paloina vedessä
4 rkl kermaviiliä
0,5-1 dl korppujauhoja
2 tl sitruunapippuria
2 tl yleismaustetta esim.

grillimauste, aromat tms.
1-2 kananmunaa

Mittaa kermaviili pieneen taikinakulhoon ja sekoita korppujauho sekaan.

Anna turvota ja mausta.

Valuta tonnikalat, sekoita massaan ja lisää kananmunat.

Jos taikina on liian juoksevaa, lisää korppujauhoja.

Paista uunin keskitasolla n.200-225 asteessa, kunnes pinnassa on kaunis väri ja pihvit ovat ns. kimmoisia.

Tarjoile muusin tai uusien perunoiden kanssa.

Sopii myös toastin täytteeksi! Kermaviilin jämästä saat oivan kylmäkastikkeen, kun lisäät siihen ruohosipulia ja tilliä.

(Suosittelen myös Knorrin kalakastiketta, slurps)

Lähde: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Duchess
AineksetMääräEnergiaPHRK
John west, tonnikalapaloja vedessä, 150/200g2096g2368kcal565.9g0g10.5g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 419g269kcal13.4g20.2g14.7g0g
Korppujauho 349g1279kcal36.6g261.6g3.6g18.5g
Kananmuna kuoreton 769g1096kcal96.1g2.3g78.8g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g7g12kcal0.6g2.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7280g10050kcal1425.2g572.6g215.2g37g
Valittu annoskoko3640g5025kcal712.6g286.3g107.6g18.5g
Annoskoko puolitettuna1820g2512kcal356.3g143.2g53.8g9.3g
Arvot/100g100g138kcal19.6g7.9g3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345759