Vuohenjuusto-tomaatti-basilika-salaatti-

1 ruukkusalaatti
2 tuoretta tomaattia
1 rkl aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä (kuutioituna)
100 g vuohenjuustoa (valmiiksi viipaloitua) murennettuna
1 kevätsipuli varsineen
muutama basilikanlehti
-mausteeksi ruusu/himalajansuolaa ja mustapippuria (voi maustaa reippaalla kädellä!)
Silppua, sekoita, nauti (hyvällä omallatunnolla)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Desp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 105g239kcal5.3g18.4g14.8g6.1g
Tomaatti 1750g399kcal9.8g60.4g5.2g24.5g
Ruukkusalaatti (oksasen puutarha oy) (Suomi), annos 100g700g70kcal7.7g7g1.4g7g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g245g66kcal3.2g11.8g0.5g4.2g
Vuohenjuusto 12 Petits Chevres Doux (President), annos 16g490g1235kcal78.4g7.8g98g0g
Basilika, tuore350g140kcal10.8g17.5g2.8g13.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7280g4297kcal230.4g245.8g245.4g110.8g
Valittu annoskoko3640g2148kcal115.2g122.9g122.7g55.4g
Annoskoko puolitettuna1820g1074kcal57.6g61.5g61.4g27.7g
Arvot/100g100g59kcal3.2g3.4g3.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369059