Kotipulla (20 kpl taikina, 1 pikkupulla 46g)

Tässä versiossa jauhoina 1,5 dl grahamjauhoja + 6dl vehnäjauhoja.

Sekoita puolikas hiivapaketti kädenlämpöiseen maitoon (2,5 dl). Lisää puolikas teelusikallinen suolaa, 3/4 dl sokeria ja puolet jauhoista.

Sekoita niin että taikina saa ilmaa.

Vaivaa kimmoisaksi, lisää tarvittaessa jauhoja samalla.

Lisää pehmennyt leivontamargariini.

Jätä taikina kohoamaan huoneenlämpöön.

Kun taikina on kohonnut (n.20 min kuluttua) voit alkaa käsitellä taikinaa ja pyöritellä pikkupullia.

Ota mukaan taikinaan loppuosa jauhoista hiljalleen tarpeen mukaan.

Kun pullat ovat kohonneet sopivasti lämpimässä, voitele munalla ja paista 200 asteessa (kevyen vaaleanruskeiksi, noin 10 min)

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Kanerva2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 80g114kcal10g0.2g8.2g0g
Vehnäjauho sunnuntai1440g5040kcal172.8g1022.4g30.2g50.4g
Grahamjauho, 1 dl420g1512kcal54.6g289.8g12.6g52.5g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen300g2160kcal0g0g240g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 100g75kcal13.1g1.1g0.4g6.9g
Maito, Kevyt1000g460kcal32g48g15g0g
Sokeri 280g1137kcal0g279.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7280g20994kcal565g3282.4g612.8g219.6g
Valittu annoskoko3640g10497kcal282.5g1641.2g306.4g109.8g
Annoskoko puolitettuna1820g5249kcal141.3g820.6g153.2g54.9g
Arvot/100g100g288kcal7.8g45.1g8.4g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=74187