Possustraganoff

Paista porsaansuikaleet ja sipuli öljyssä, mausta grillimausteella, suolalla ja pippurilla.

Lisää vehnäjauhot ja lisää vesi kun jauhot on kuullotettu.

Lisää ketsuppi, ranskankerma ja cocktail kurkut pilkottuna.

tarjoile perunan kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g1600g3200kcal320g0g208g0g
Vesi1200g0kcal0g0g0g0g
Creme Fraiche Milbona 30% Lidl150g437kcal3.5g4.5g45g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix216g108kcal3.2g21.6g1.1g0g
Sipuli 220g67kcal2.8g10.6g0.4g3.7g
Coctailkurkku, Pirkka60g16kcal0.6g3.3g0.6g1.1g
Vehnäjauho puolikarkea 80g275kcal8.2g56g1g2.8g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g120g1080kcal0g0g120g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7292g10364kcal676.6g192g752.2g15.2g
Valittu annoskoko3646g5182kcal338.3g96g376.1g7.6g
Annoskoko puolitettuna1823g2591kcal169.2g48g188.1g3.8g
Arvot/100g100g142kcal9.3g2.6g10.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236832