Puolukkapiirakka

Pohjaan:
60g sulaa voita
loraus kermaa
muna
makeutus oman maun mukaan
Ylläolevat vatkataan sähkövatkaimella kuohkeaksi jonka jälkeen lisätään noin 100g jauhettua mantelia ja jatketaan vatkausta.

Lopuksi sekoittaen sekaan 2 teeluskaa leivinjauhetta

Esipaisto 200 asteessa noin kymppiminsa
jonka jälkeen päälle ensin mustikkaa ja vattua täysin sulaneina ja valutettuina.

Ja niiden päälle seos jossa
desi kermaa, 200g haluamaansa tuorejuustoa(ricotta tai mascarpone mun suosikit)
yks muna, vaniljatangon sisukset ja haluamansa makeutus.

Paistetaan 200 asteessa ja noin puol tuntia.

Jäähdytetään kunnolla ennen nauttimist

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 152 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 300g2178kcal3.6g1.2g244.1g0g
Kananmuna kuoreton 330g471kcal41.3g1g33.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 601g1982kcal12g18g210.2g0g
Manteli 300g1849kcal72.2g19.8g162.1g21.6g
Leivinjauhe 30g53kcal1.6g11.3g0g0.2g
Philadelphia tuorejuusto 200g601g1531kcal35.4g19.2g143.5g0g
Aprikoosihillo (St. dalfour), annos 15g75g169kcal0.3g42.8g0.1g0g
Puolukka 901g350kcal4g61.3g4.5g23.4g
Tyrnimarja 450g406kcal3.3g28.1g22.5g27g
Sitruunamehu, laimentamaton60g13kcal0.2g1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7296g18003kcal347.8g407.4g1641.8g144.6g
Valittu annoskoko3648g9002kcal173.9g203.7g820.9g72.3g
Annoskoko puolitettuna1824g4501kcal87g101.9g410.5g36.2g
Arvot/100g100g247kcal4.8g5.6g22.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339409