Katjan kanttarellipiirakka

Paista sieniä, purjoa ja valkosipulia voissa hetki.

Lisää tuorejuusto.

Lusikoi taikina piirakkapohjalle.

Vatkaa 2 munaa ja kerma sekaisin.

Mausta.

lisää juustoraaste pinnalle ja kaada muna-kermaseos.

Paista uunissa 200 asteessa n.30-40min,

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina suolaiseen leivontaan (Myllyn paras), annos 380g1216g4195kcal94.8g474.2g205.5g24.3g
Kanttarelli, tuore, annos 100g640g154kcal11.5g19.2g3.2g12.2g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus160g560kcal22.4g0.8g51.2g0g
Oivariini vähärasvainen16g88kcal0.2g0.2g9.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 640g2113kcal12.8g19.2g224g0g
Kananmuna kuorineen punnittu352g444kcal38.7g1.1g31.7g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g160g558kcal11.2g32g43.2g0g
Eva sulatejuusto savuporo-kevätsipuli (Arla ingman), annos 200g320g480kcal51.2g3.2g28.8g0g
Purjosipuli 144g33kcal2.6g3.5g0.3g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7296g17249kcal490.8g1106.8g1195g79g
Valittu annoskoko3648g8625kcal245.4g553.4g597.5g39.5g
Annoskoko puolitettuna1824g4312kcal122.7g276.7g298.8g19.8g
Arvot/100g100g236kcal6.7g15.2g16.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373697