Lämmin lehtikaalisalaatti

Ainekset 3 annosta
1(100g) Punasipuli
1(200g) Paprika
1 ps (125g) Lehtikaalisuikaleita Pirkka
1-2 rkl salaattijuustokuutioiden öljymarinadia
1 prk (375/200g) Pirkka salaattijuustokuutioita öljymarinadissa
1/2-1 rkl valkoviinietikkaa
mustapippuria
(ripaus suolaa)
Valmistus (alle 15 min)
1. Suikaloit sipuli ja paprika.

Kuullota niitä paistokasarissa pari minuuttia.

Lisää lehtikaalisuikaleet ja vesi.

Sekoita ja anna hautua kannen alla 3-5 minuuttia.

2. Lisää salaattijuustokuutiot.

Mausta valkoviinietikalla, pippurilla ja tarvittaessa suolalla.

Tarjoa sellaisenaan kasvisruokana tai lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Sallah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g535g144kcal6.9g25.7g1.1g9.1g
Paprika punainen 1069g313kcal10g48.1g4.3g20.3g
Lehtikaali 668g266kcal23g27.1g4g13.4g
Salaattijuustokuutiot öljymarinadissa (Pirkka), annos 100g1069g2886kcal192.4g21.4g224.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 267g0kcal0g0g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)40g8kcal0g2.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7296g7235kcal464.6g249.8g467.8g85.6g
Valittu annoskoko3648g3617kcal232.3g124.9g233.9g42.8g
Annoskoko puolitettuna1824g1809kcal116.2g62.5g117g21.4g
Arvot/100g100g99kcal6.4g3.4g6.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=465230