Kasvispata

Laita öljy kattilaan ja lisää lämminneeseen öljyyn pilkottu sipuli, kesäkurpitsa, paprika valutetut herkkusienet ja murskattu valkosipulin kynsi.

Kun kasviksista on irronnut nestettä, lisää seokseen kasvisfondi ja aivan lopuksi valutetut pavut.

Anna hautua kypsäksi hiljaisella tulella ja tarjoile lihan tai kanan lisukkeena tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 152 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Kesäkurpitsa zucchini 1200g217kcal6.7g30g4.8g8.4g
Paprika punainen 240g70kcal2.3g10.8g1g4.6g
Paprika keltainen 240g72kcal2.3g12.2g0.5g4.8g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)72g72kcal5.4g12.2g0.4g1.5g
Oliiviöljy 24g212kcal0g0g24g0g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow1440g1224kcal66.2g216g7.2g72g
Herkkusieni säilyke 168g29kcal3.5g0.3g0.5g4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7296g3973kcal182.8g593.8g78g199.8g
Valittu annoskoko3648g1987kcal91.4g296.9g39g99.9g
Annoskoko puolitettuna1824g993kcal45.7g148.5g19.5g50g
Arvot/100g100g55kcal2.5g8.1g1.1g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94831