Liharuukku

Kuori ja hienonna sipuli.

Ruskista lihasuikaleet ja sipuli margariini-öljyseoksessa.

Sulata joukkoon tuorejuusto ja vesi.

Siirrä seos pataan ja hauduta uunissa 175 asteessa tunnin ajan.

Lisää kerma ja sekoita.

Anna hautua vielä 15min ajan.

Tarjoile perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Pirkka maustamaton naudanlihasuikale, pakkaus 400 g100g132kcal21g0g5g0g
Porsaanlihasuikale naturel (Pirkka), annos 400g100g199kcal20g0g13g0g
Margariini, Pirkka0.6g4.5kcal0g0g0.5g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli25g75kcal0.9g1.1g7.5g0g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%50g80kcal1.3g1.3g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana730g999kcal86.8g6g68.2g0.4g
Valittu annoskoko365g500kcal43.4g3g34.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna183g250kcal21.7g1.5g17.1g0.1g
Arvot/100g100g137kcal11.9g0.8g9.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355720