Pizzapohja (karppi)

Aineet sekaisin.

Levitä pellille lusikalla.

Paista 10-15 min (riippuu tulevien täytteiden määrästä ja laadusta.

Esim. pizzakastiketta laitettaessa kannattaa paistaa pohja kypsemmäksi kuin pelkillä kinkuilla yms. täytettävällä).

Täytä.

Paista vielä 15-30 min. Taaskin riipuen täytteistä.

Sopii karppitortillaksikin.

Uuninlämpö koko ajan 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 584 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
kreikkal. kermajogurtti, Eridanous (Lidl), annos 1000g156g197kcal7.8g4.4g16.4g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g94g338kcal26.2g1.9g25.3g0g
Kananmuna kuoreton 69g98kcal8.6g0.2g7g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl15g51kcal2.1g8.4g1g1.7g
Ruisjauho Pirkka28g86kcal2.7g17.2g0.6g4.2g
Leivinjauhe 3.1g5.5kcal0.2g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana730g1550kcal95.2g66.6g100.6g11.8g
Valittu annoskoko365g775kcal47.6g33.3g50.3g5.9g
Annoskoko puolitettuna183g387kcal23.8g16.7g25.2g3g
Arvot/100g100g212kcal13g9.1g13.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117368