Karppaajan kana-vihannessotku

Paista wok-vihannekset ja kanapalat erikseen, yhdistä lopuksi.

Mausta soijalla ja muilla tykkäämilläsi mausteilla.

Lisää lopuksi juustoraaste ja nami nam, uskomattoman hyvä karppiruoka on valmis ! :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvissekoitus, wok, classic, Findus157g47kcal3.1g7.8g0.5g4.7g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)157g174kcal36g0g3.1g0g
Juusto, Valio arkijuusto31g103kcal8.5g0g7.5g0g
Oliiviöljy 9g83kcal0g0g9.4g0g
Soijakastike 11g6.8kcal0.6g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana730g828kcal96.4g17.8g41g9.4g
Valittu annoskoko365g414kcal48.2g8.9g20.5g4.7g
Annoskoko puolitettuna183g207kcal24.1g4.5g10.3g2.4g
Arvot/100g100g113kcal13.2g2.4g5.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173890