(Tonni)Kala-kasvisvuoka

-Pilko sipuli, purjosipuli, paprika.

-Höyrytä parsakaali lähes kypsäksi (4min)
-Laita parsakaalit vuoan pohjalle, mätä tonnikalat päälle (tai lohi tai mikä vaan kala)
-Kuullota sipuli ja purjo pehmeäksi, lisää paprika ja herkkusienet.

Hauduttele rauhassa.

-Uuni päälle n. 200 astetta.

-Lisää haudutuspannuun smetana ja tuorejuusto ja anna vielä vähän hautua.

-Mausta millä haluat, mä laitan vaan mustapippuria ja suolaa.

-Kaada haudutetut jutut parsakaali-(tonni) kalojen päälle ja kippaa siihen päälle kipparisavujuusto tai tavallinen kerma tai kevytkerma tms tms.
-Halutessasi lisää päälle juustoraastetta.

-Uuniin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 585 grammaa

Terhiha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 13g2.9kcal0.2g0.3g0g0.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g16g4.2kcal0.2g0.7g0g0.3g
Herkkusieni säilyke 36g6.1kcal0.8g0.1g0.1g0.9g
Paprika punainen 28g8.2kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Kesäkurpitsa zucchini 39g7.1kcal0.2g1g0.2g0.3g
Parsakaali brokkoli 63g22kcal2.9g1.2g0.2g1.6g
Smetana, rasvaa n. 40 % 19g73kcal0.4g0.4g7.9g0g
Tuorejuusto, pirkka kevyt maustamaton23g42kcal1.1g1.3g3.5g0.9g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g39g43kcal0.9g1.6g3.9g0g
Tonnikala öljyssä 91g172kcal24.6g0g8.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana731g761kcal63.2g15.8g48.2g9.6g
Valittu annoskoko366g381kcal31.6g7.9g24.1g4.8g
Annoskoko puolitettuna183g190kcal15.8g4g12.1g2.4g
Arvot/100g100g104kcal8.6g2.2g6.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163233