Eevaliin makarooniloota

Keitä makaroonit (5 dl kuivana) väljässä vedessä pussin ohjeen mukaan.

Paista jauheliha ruokalusikallisessa öljyä kypsäksi.

Vatkaa munien rakenne rikki, lisää maito ja suola sekä muita mausteita (esim.

paprikajauhetta vajaa teelusikallinen ja mustapippuria vajaa puoli teelusikallista).

Voitele iso uunivuoka öljytilkalla ja kaada siihen makaroonit ja ajuheliha, sekoita ja lisää munamaito ja päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa noin 45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 209 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makarooni (Torino)60g210kcal9.6g38.4g1.6g3.6g
Paistijauheliha, snellman87g149kcal10.5g0g8.7g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 153g70kcal4.6g7.3g2.3g0g
Kananmuna, keitetty 36g51kcal4.5g0.1g3.7g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 6.6g58kcal0g0g6.6g0g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g22g79kcal6.1g0.4g5.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana731g1233kcal70.6g92.4g57.2g7.2g
Valittu annoskoko366g616kcal35.3g46.2g28.6g3.6g
Annoskoko puolitettuna183g308kcal17.7g23.1g14.3g1.8g
Arvot/100g100g169kcal9.7g12.6g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=333334