Juustoinen jauhelihakeitto

Paista jauheliha ja laita vesi kiehumaan.

Kun jauheliha on kypsää, lisää siihen 3rkl ketsuppia.

Lisää lihaliemikuutio kiehuvaan veteen ja samalla myös jauheliha-ketsuppiseos sekä pussi kasvissuikaleita.

Alenna lämpöä hieman, keiton pitää kuitenkin kiehua n.10min.

Sen jälkeen lisää tuorejuusto nokareina keittoon ja alenna lämpöä vielä lisää.

Keitto on valmis kun tuorejuusto on sulanut.

Tuorejuuston maulla ei ole väliä, kaikki käy, sitä voi vaihdella oman mielen mukaan.

Lisää lopuksi vielä hieman persiljaa keiton päälle ja tarjoa ruisleivän tai patongin kanssa.

Nopea valmistaa, n.30min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 406 grammaa

Enni91
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1574g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 899g1992kcal157.4g0g152.9g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g562g231kcal7.9g45.5g1.7g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour light ruohosipuli450g810kcal38.2g9.9g67.5g0g
Ketsuppi, Felix121g109kcal1.2g25.5g0.6g0g
Lihaliemikuutio Maggi25g69kcal2.2g1.7g5.7g0g
Persilja23g2.7kcal0.3g0.2g0g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7308g6426kcal414.4g165.6g456.8g3.6g
Valittu annoskoko3654g3213kcal207.2g82.8g228.4g1.8g
Annoskoko puolitettuna1827g1607kcal103.6g41.4g114.2g0.9g
Arvot/100g100g88kcal5.7g2.3g6.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264674