Jauhliha kastike

Kuumenna öljy ja kuullota valkosipulia ja chiliä, lisää sitten paprika ja jauheliha ja paista se melkein kypsäksi.

Laita tomaattimurska pannuun ja kun seos kiehuu, lisää sulatejuusto, kun juusto on sulanut lisää ketsuppia ja sinappia ja pippuria, basilikaa ja suolaa maun mukaan, sekoita ja keitä vähän aikaa, että kastike saostuu, lisää juustoraastetta jonkin verran, että kastike saostuu lisää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 203 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Snelmann porsaan jauheliha1200g2160kcal216g0g144g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto246g689kcal46.7g0g54.1g0g
Oliiviöljy 30g265kcal0g0g30g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka150g38kcal1.3g6.9g0.6g2.8g
Chili paprika punainen12g4.8kcal0.2g1.1g0g0g
Valkosipuli 21g23kcal1.7g3.4g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Tomaattimurska (Euro shopper)1500g450kcal15g60g6g3g
Pirkka Emmental-Mozarella 100g165g594kcal46.2g3.3g44.6g0g
Ketsuppi, Pirkka90g96kcal0.9g22.5g0g1.1g
Auran sinappi, perinteinen (Jalostaja), annos 7g60g131kcal3.7g14.9g6.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7308g8998kcal668g241.4g572g20.8g
Valittu annoskoko3654g4499kcal334g120.7g286g10.4g
Annoskoko puolitettuna1827g2249kcal167g60.4g143g5.2g
Arvot/100g100g123kcal9.1g3.3g7.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340716